Restaurant La Viña – Amsterdam

Amsterdam RAI

La Viña & RAI Amsterdam: de perfecte combinatie

Ons Restaurant

Restaurant La Viña ligt op nog geen 7 minuten loopafstand van de Amsterdam RAI. Elk jaar worden er in Amsterdam RAI ongeveer 50 internationale congressen en 70 beurzen gehouden. Uw bezoek aan een evenement in de RAI kan daarom perfect gecombineerd worden met een diner in ons restaurant. Voor grote en kleine groepen zijn wij ook geopend voor ontbijt, lunch of borrel. Daarnaast is onze wijnkelder perfect voor diners, wijnproeverijen of vergaderingen. In het hele restaurant is bovendien gratis WiFi aanwezig. Ook beschikken we over een beamer. Voor RAI bezoekers hebben wij altijd een speciaal en voordelig menu, informeer hier over in het restaurant.

Klik om te reserveren


Mogelijkheden

Ons restaurant is maandag t/m zaterdag vanaf 17:00 geopend voor diner. Voor groepen is La Viña tevens op zondag open. Voor groepen is het ook mogelijk om te lunchen in La Viña. U kunt van te voren online of reserveren. U kunt ook gerust binnenlopen om te kijken of er plaats is. Wilt u met een grote groep komen? Bel dan met La Viña zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Wij luisteren graag naar uw wensen.

U kunt La Viña ook afhuren voor een ontbijt, brunch of lunch op maat, ook op zondag. Ons restaurant is ideaal voor zakelijke lunches, vergaderingen, private dining, high tea, workshops of wijnproeverijen. U kunt ons restaurant vanaf de Amsterdam RAI lopend bereiken, ideaal voor lunch tussendoor of een diner om uw dag mee af te sluiten.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

La Viña heeft een zeer uitgebreide en exclusieve wijnkaart. Eigenaresse Jacqueline Borgers is tevens sommelier en geeft regelmatig wijnproeverijen. Onze kelder “La Cava” is perfect geschikt voor een wijnproeverij. La Viña Experience verzorgt proeverijen voor groepen tot 14 personen, inclusief bijpassende spijs.

Bent u op zoek naar een leuke manier om uw werknemers in aanraking te laten komen met gedragsvoorkeuren? Coach360.nl biedt samen met La Viña Experience een uniek concept aan: MBTI & Wijnproeverij. Op een laagdrempelige en ontspannen manier komt u bij deze workshop meer over uwgedragsvoorkeuren, uw zelfbeeld en anderen te weten, door het proeven en beschrijven van diverse kwaliteitswijnen.

coach360_logo

La Viña Experience is geschikt voor uiteenlopende gelegenheden zoals: presentaties, zakelijke bijeenkomsten, bedrijfsfeesten, lunches, diners, high tea, private dining, bruiloften, borrels, wijnproeverijen, vrijgezellenavonden en meer. Samen met ons professionele team wordt uw ochtend, middag of avond tot in de puntjes verzorgt. Ons restaurant beschikt over de volgende faciliteiten:

  • Restaurant (ontbijt, lunch, borrel, diner)
  • Volledige bar
  • Wijnkelder (groepen tot 16 personen)
  • Restaurant (groepen tot 50 personen)
  • Gratis Wifi
  • Beamer (met computer/tv)
  • Airco
  • Verwarmd terras
  • Kundig personeel
  • Sommelier

La Viña is op loopafstand vanaf de Amsterdam RAI. Daarnaast kunt u ons ook bereiken met tram 4. Stap uit bij de halte “Maasstraat”.

Schermafbeelding 2014-06-17 om 15.29.18

Amsterdam RAI (Rijwiel- en Automobiel-Industrie) is een evenementen-, congres- en beurscomplex in Amsterdam-Zuid. Elk jaar worden er in Amsterdam RAI ongeveer 50 internationale congressen en 70 beurzen gehouden. De RAI heeft een totale oppervlakte van 106.500 m² en is voorzien van 64 congres- en vergaderzalen. Het complex telt 11 hallen. De grootste evenementenhal biedt plaats aan 12.900 zitplaatsen. Jaarlijks worden er rond de duizend evenementen georganiseerd in het RAI-complex. In totaal komen er elk jaar ongeveer anderhalf miljoen bezoekers.