Restaurant La Viña – Amsterdam

Over ons


Welkom bij La Viña Experience

Restaurant en bar La Viña Experience is een mediterraans restaurant in de Rivierenbuurt in Amsterdam. La Viña staat voor liefde en passie voor het product. Het dorpje La Viña waar ons restaurant naar vernoemd is ligt in het noorden van Spanje in de streek Asturias. Hier wordt geleefd van de natuur. De prachtige natuurlijke kwaliteit van de producten maakt verdere luxe onnodig. De liefde voor het product is belangrijk. Dit proeft u terug in al onze gerechten die met dezelfde liefde en passie bereid worden.

Eigenaresse en sommelier Jacqueline Borgers zorgt samen met chef Michael Marbus en haar team voor een bijzondere experience. De pure smaak van de producten worden versterkt door uitstekend bijpassende wijnen. Wij laten u graag kennis maken met deze “experience”.


Visit us and experience!

Het restaurant en de keuken is Maandag t/m Zaterdag geopend vanaf 17:00 uur. Naast het dineren bent u ook van harte welkom voor een borrel. Geniet van een van onze bijzondere wijnen, bijvoorbeeld onder het genot van een pincho. Pinchos zijn kleine culinaire hapjes uit het noorden van Spanje, een soort luxe tapas. Bij de pinchos draait het allemaal om bijzondere combinaties en kwalitatief mooie en natuurlijke producten. Bekijk de pinchos op onze kaart.

Naast borrels en diners kunt u bij ons ook reserveren voor groepen (lunch en diner). In de kelder van ons restaurant bevind zich “La Cava”, een ideale ruimte voor privé diners, vergaderingen, borrels, wijnproeverijen en meer. Klik hier voor meer informatie.